Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE! Preşedintele CJ, Marius Ţuţuianu, prezent la Guvern. Se semnează contractele de echipamente pentru Spitalul Judeţean

ro

09 Jan, 2018 13:16 2287 Marime text
Întâlnirea premierului cu preşedinţii de Consilii Judeţene de la Guvern este în plină desfăşurare. cu Tudose i-a chemat pe cei 19 preşedinţi de consilii judeţene care vin la guvern pentru ceremonia de semnare a contractelor pentru mai multe zeci de aparate medicale de înaltă tehnologie. La Palatul Victoria se află şi preşedintele CJ Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, potrivit biroului de presă al CJC. Spitalul Judeţean Constanţa urmează să fie dotat pe viitor cu un sistem PACS şi un aparat RMN.
La ceremonia de semnare a contractelor pentru achiziția a 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 aparate de Rezonanță Magnetică (RMN) și 21 de sisteme informatice PACS participă şi ministrul Florian Bodog.   

UPDATE - „Astăzi, în prezenţa premierului Mihai Tudose şi a ministrului sănătăţii Florian Bodog am semnat contractul de achiziţionare şi livrare a unui echipament de rezonanţă magnetica şi a unui sistem de arhivare a imaginilor medicale (PACS) către Spitalul Clinic Judeţean „Sf. Apostol Andrei” Constanţa. Aceste echipamente vor oferi posibilitatea unei diagnosticări mai rapide şi mai precise. De asemenea vor ajuta şi la reducerea cheltuielilor generate prin achitarea serviciilor de imagistică asigurate în acest moment de un operator privat, iar fondurile economisite vor fi redirecţionate spre alte secţii cu deficienţe”, a declarat preşedintele CJ, Marius Horia Ţuţuianu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii