Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu, cercetat sub control judiciar

ro

07 Oct, 2014 22:02 1960 Marime text
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Aristotel Căncescu, va fi cercetat în libertate, sub control judiciar, informează Mediafax. Căncescu este acuzat de fapte de corupţie privind atribuirea preferenţială de contracte pe bani publici. Hotărârea luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu este definitivă şi poate fi contestată la aceeaşi instanţă.

Administratorului judeţului Braşov, Radu Ispas, reţinut şi el alături de Căncescu şi Bâgiu, de DNA Braşov, seara trecută, nu a mai fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Şeful CJ Braşov, Aristotel Cîncescu (PNL), este cercetat de procurorii anticorupţie pentru luare de mită, trafic de influenţă, abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (cinci fapte) şi instigare la tentativă la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Potrivit anchetatorilor, firmele care ar fi fost favorizate la atribuirea unor contracte de către CJ Braşov sunt deţinute de Gabriel Bâgiu şi de Ion Diniță, deputat PC, cercetat şi el, în acest dosar.

În acest dosar sunt vizaţi şi vicepreşedintele CJ Braşov, Mihai Pascu, şi alţi subordonaţi ai lui Căncescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii