Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Camerei de Comerţ, Mihai Daraban a inaugurat târgul INDAGRA

ro

29 Oct, 2014 14:18 1739 Marime text
Cea de-a XIX-a ediție a târgului INDAGRA, cel mai mare și mai important târg organizat în România anul acesta, a fost deschisă azi. Ediția INDAGRA 2014 este cea mai mare din cele 19 organizate până acum, înregistrând un număr record de expozanți.
 
”Anul acesta avem o cifră record de ocupare, 41.000 mp, o suprafață cu 5.000 de mp mai mare decât anul trecut atât la interior cât și la exterior. Vorbim de 27 de țări participante, ceea ce ridică foarte mult rangul de internaționalizare a acestui eveniment și nu în ultimul rând avem 120 de firme noi care s-au înscris. Cred că aceste cifre vorbesc de la sine despre dezvoltarea acestui sector de activitate, a devenit cea mai mare manifestare expozițională din România”, a declarat Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României la deschiderea INDAGRA 2014.
 
Ministrul Agriculturii Daniel Constantin a subliniat importanța organizării de către România a primei ediții din afara Chinei a Forumului 16+1 dintre statele Europei centrale și de est și China. ”Anul acesta în premieră pentru INDAGRA, pentru România, pentru statele Europei centrale și de est, dar și în premieră pentru China avem plăcerea să găzduim primul forum în afara Chinei 16+1. Ediția din acest an va avea ca temă tendințele de dezvoltare în domeniul agricol, politici și strategii. La această ediție vor fi prezenți miniștrii și delegații din mai multe țări”, a spus ministrul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii