Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presa italiana, despre tragedia din Constanta "Barbatul era in depresie"

ro

16 Jan, 2011 13:25 1483 Marime text

60467864.jpgTragedia de la Constanta, unde un italian si-a injunghiat iubita si s-a aruncat de la etaj cu copilul in brate, nu a atras prea mult atentia presei din peninsula. Doar trei publicatii online au prezentat acest caz.

Este vorba despre LaStampa, Blitz Quotidiano si Blog Sicilia.

La Stampa scrie ca Giuseppe Finocchiaro fusese lovit de criza financiara. El povestise unor prieteni ca investitiile din Romania s-au terminat "intr-un dezastru".

Ba, mai mult decat atat, intrase intr-o depreseie, iar in locuinta sa au fost gasite retete scrise de medici din Torino, care contineau indicatii pentru medicamente psihotrope, in special antidepresive.

Pe de alta parte, vecinii spun ca in casa lor se auzeau frecvent certuri intre Giuseppe si sotia sa, mai noteaza publicatia La Stampa.

Blitz Quotidiano noteaza in schimb ca fiul lui Giuseppe, care nu implinise inca doi ani, nu a murit pe loc, in urma impactului cu solul. Cu toate acestea, incercarile medicilor de a-l salva au fost in zadar.

Blog Sicilia, care citeaza agentia Mediafax, scrie ca micutul de un an si jumatate este in stare grava, dar ca medicii spera ca va supravietui.

Italienii nu au aflat, probabil, ca fiul lui Giuseppe Finocchiaro si-a pierdut viata din cauza tatalui.

Sursa: stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii