Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preocupările lui Mazăre şi Vanghelie în "Beciul domnesc"

ro

23 Jun, 2015 08:43 2376 Marime text
 
Fostul primar al Constanţei şi cel al sectorului 5 din Capitală, Radu Mazăre şi Marian Vanghelie, au rămas printre puţinele VIP-uri care încă înfundă celulele arestului Poliţiei Capitalei, scrie libertatea.ro. Obişnuiţi cu luxul, cei doi îşi fac viaţa frumoasă în fiecare zi, chiar dacă nu se bucură de libertate.
 
Când nu gustă din preparatele aduse de la Penitenciarul Rahova pentru deţinuţii încarceraţi la arestul Poliţiei Capitalei, Mazăre şi Vanghelie, anchetaţi pentru fapte de corupţie, trimit câte un avocat sau pe cine găsesc să le cumpere produse pe care obişnuiau să le consume atunci când erau liberi. De la pui la rotisor, muşchi de vită, până la sucuri şi ciocolate cu arome, totul pentru a-şi face viaţa mai bună, conform sursei citate. Cheltuiesc astfel cam 1.000 de lei pe lună, atât cât de permite, de altfel, legea.
 
Că tot au timp la dispoziţie, cei doi edili, aflaţi în camere separate, au preocupări diferite. Dacă Vanghelie vrea să urmărească mai mereu un anumit post TV, unde se discută chestiunile politice la zi, Mazăre pare, cu fiecare zi ce trece, tot mai absent. Acesta nu prea vorbeşte cu colegii şi mai tot timpul face sport.
 
Sursa: libertatea.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii