Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premoniţia lui Dan Diaconescu Ziarist de la Antena 3 propulsat la prezidenţiale de Dan Voiculescu

ro

06 Jun, 2013 01:34 2167 Marime text
 
Fondatorul PPDD Dan Diaconescu a povestit miercuri seară, în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării” de pe B1 TV cum l-a cunoscut pe mogulul Dan Voiculescu, ce intenții are acesta pentru următoarele alegeri prezidențiale, dar și cum a ajuns să conducă USL-ul din umbră.
„Dan Voiculescu e un produs al meu, eu l-am făcut cunoscut printr-un interviu, pe când lucram ca ziarist la Curierul Național. Eu i-am propus să facă presă, m-a ascultat. Dacă nu făcea presă sigur nu vorbeam acum despre el, nici despre USL de fapt. Așa că prin 1991 lucram deja pentru el, eram primul său angajat civil și primul angajat care l-a părăsit”, a povestit Dan Diaconescu. 
Liderul PPDD mai spune că intenția lui Dan Voiculescu este de a-l propune ca și candidat la prezidențiale din partea Partidului Conservator pe realizatorul de televiziune Mihai Gâdea
„Fără Antena 3, USL nu avea nicio șansă să câștige alegerile. Totul a fost de fapt un război între Antena 3 și celelalte televiziuni. Acum pisicuțul Ponta a sărit la beregata motanului Felix și are mari șanse să-l învingă. Ponta încearcă acum o mișcare de a-l anihila pe Crin, care vrea scaunul de la Cotroceni. E un război clar pe față Ponta - Voiculescu. Vă dau eu scris că Voiculescu îl va împinge la președinție ca și candidat unic din partea Partidului Conservator pe Mihai Gâdea”, a mai spus Dan Diaconescu.
Sursa: B1.TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii