Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premii internaţionale pentru Autoritatea Electorală Permanentă

ro

08 Dec, 2014 17:26 954 Marime text
Președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru a primit distincția anului 2014 pentru activitatea de promovare a cooperării la nivel mondial în domeniul electoral, din partea Centrului Internațional pentru Studii Parlamentare (ICPS).
 
Premiul a fost oferit în cadrul festivității Premiilor Electorale Internaționale, eveniment care a avut loc vineri, 5 decembrie, în Cape Town (Africa de Sud) și vine ca recunoaștere a rezultatelor deosebite înregistrate de AEP în dezvoltarea parteneriatelor pentru îmbunătățirea practicilor în domeniul electoral.
 
Totodată, Autoritatea Electorală Permanentă a primit premiul al II-lea la categoria „Egalitatea de gen” a concursului Premiilor Electorale Internaționale, ca urmare a activității instituției din România în promovarea drepturilor femeilor în domeniul electoral.
 
AEP a organizat în anul 2014 două conferințe pe tema implicării femeilor în alegeri, evenimente care au reunit peste 300 de experți electorali din întreaga lume. Nu este prima dată când activitatea AEP este recunoscută la nivel internațional, instituția fiind premiată de ICPS și în anul 2013, pentru realizări remarcabile în activitatea de promovare a participării la vot a tinerilor alegători.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii