Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că se simte jignită de ieşirile publice ale preşedintelui Klaus Iohannis la adresa sa

ro

10 Dec, 2018 19:24 965 Marime text
Viorica Dăncilă a declarat, luni, că se simte jignită de ieşirile publice ale preşedintelui Klaus Iohannis la adresa sa, spunând că acestea nu ar trebui să existe la adresa niciunei femei, transmite Realitatea.net. 

Întrebată ce a jignit-o, Dăncilă a spus că expresiile "femeia aceasta" şi "nu ştie funcţionarea statului".

"M-au uimit declarațiile făcute de domnul președinte, care a venit cu acele acuzații și jigniri care nu trebuie făcute de nimeni și împotriva nu numai a unei femei premier, ci a oricărei femei. Este o atitudine pe care nu trebuie să o aibă președintele României. Acest lucru nu a făcut decât să adâncească falia dintre instituția prezidențială și premier. În momentul în care spui că femeia aceasta nu cunoaște funcționarea statului, nu e un lucru care să își facă cinste", a spus Viorica Dăncilă. 


Mai mult decât atât, Viorica Dăncilă a mai spus că se aștepta la o explicație în ceea ce privește refuzul lui Iohannis legat de numirea a doi miniştri.

"Avem o singură alternativă, să așteptăm decizia CCR pentru că am văzut că domnul președinte nu vrea nicio nominalizare până atunci. Am discutat cu domnul președinte la telefon, am spus că aștept o motivație pentru refuzul primelor propuneri, pentru că atunci când refuzi pe cineva, trebuie să ai un argument. Mă așteptam să am o explicație. Dacă spunea că sunt motive temeinice, atunci poate luam chiar în calcul schimbarea unei propuneri, dar nu am avut nicio explicație", a mai spus premierul României. 


Sursa: Realitatea.net. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii