Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul va mai candida doar pentru funcția de deputat!

ro

16 Sep, 2015 01:51 899 Marime text
 
Premierul Victor Ponta a anunțat, în această seară, la Antena3, că ar putea să candideze și anul viitor pentru un mandat de deputat în județul Gorj, precizând că nu intenționează să ocupe și alte funcții în viitorul apropiat. El a adăugat că va acorda mai mult timp familiei, alături de care nu a putut stat suficient în ultimii ani, din cauza activității politice și guvernamentale.
În privința planurilor pentru următorii ani, Ponta a afirmat că își dorește în primul rând să-și dovedească nevinovăția în dosarul în care este cercetat de DNA: "E foarte important pentru mine să nu se spună, da, acum opt ani nu știu ce a făcut, 50.000 de lei nu i-a plătit. Chiar i-am plătit și chiar mă simt nevinovat și vreau să-mi dovedesc nevinovăția. În al doilea rând, vreau să vedem în 2017, 2018, dacă poate va fi o guvernare mai bună, eu așa sper pentru România. Dar poate că se va vedea că nu-i așa ușor să guvernezi și de la criticat de pe margine la a trece pe teren e o mare diferență. Iar în al treilea rând, îmi doresc ca România să fie o țară stabilă și care să se dezvolte în continuare".
Ponta a declarat că va respecta orice decizie pe care o vor lua judecătorii în dosarul în care este cercetat de DNA, însă până la o sentință finală, va continua să-și susțină nevinovăția: "Procurorul își susține punctul de vedere, eu mi-l susțin pe al meu și judecătorii vor decide. Orice vor decide, vom respecta decizia lor. Vor spune că sunt nevinovat, cum eu susțin, e în regulă, vor spune că sunt vinovat de ceva, sigur, voi plăti pentru faptele mele". În opinia sa, documentul pe care l-a depus marți la DNA ar trebui să aducă o clarificare în dosarul în care este cercetat.
Ponta este cercetat de DNA pentru infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată și spălarea banilor, la data faptelor avocat, în același dosar cu fostul ministru Dan Șova, acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii