Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul sârb susține că ar vorbi și cu diavolul dacă ar fi în avantajul Serbiei

ro

28 Sep, 2015 20:45 1181 Marime text
 
Premierul sârb, Aleksandar Vucic, i-a oferit un răspuns astăzi omologului său croat Zoran Milanovic, care afirmase că nu mai dorește să discute despre criza refugiaților cu șeful guvernului de la Belgrad.
Aleksandar Vucic  spune că „ar vorbi și cu diavolul” dacă asta ar fi în avantajul Serbiei și dacă ar contribui la relațiile de bună vecinătate în regiune, transmite Hina, potrivit agerpres.ro.
 
„Aș vorbi și cu diavolul dacă asta ar fi în beneficiul Serbiei și al stabilității regionale, al relațiilor bune și amicale dintre popoare și state. Poate că nu este rău că avem opinii diferite în această privință”, a declarat Vucic pentru agenția de presă sârbă Tanjug.
 
Tot el a adăugat faptul că personal și guvernul său consideră că este bine să „discute cu oricine”.
 
Premierul sârb consideră că recentele declarații ale lui Zoran Milanovic la adresa președintelui Serbiei, Tomislav Nikolic, reprezintă „insulte inacceptabile și intolerabile”.
 
„Este inacceptabil și intolerabil ca cineva să jignească președintele și instituțiile Republicii Serbia, afirmând că nu știe cine sunt și cu ce se ocupă. Acest lucru spune mai mult despre persoana care face afirmația decât despre cea la care se referă afirmația”, a menționat Aleksandar Vucic.
 
Premierului croat i s-a cerut astăzi să comenteze în legătură cu un comunicat de presă al biroului președintelui sârb, Tomislav Nikolic, referitor la întrevederea acestuia la New York cu omoloaga sa croată, Kolinda Grabar-Kitarovic.
 
Milanovic a declarat în acest context  „Nu pot da crezare unui comunicat al biroului lui Tomislav Nikolic, indiferent cine ar putea fi acesta”.




Sursa foto: loznicainfo.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii