Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră pentru Argentina. A născut primul bărbat

ro

20 Dec, 2013 11:08 3957 Marime text
     O familie din Argentina s-a extins, cuplul are o fetiță. Până aici nimic deosebit, surpriza este că nu femeia ci ,,bărbatul” a fost cel care a născut. Cuplul este unul transsexual, iar cea care s-a născut femeie, a născut noaptea trecută o fetiță, la spitalul Salaberry Fermín din orașul Victoria, și este perfect sănătoasă. 
     Părinții fetiței, Evangelina Geneza și Alexis Bruselario au devenit primul cuplu de transsexuali care au dat naștere unui copil.
    Cei doi au semnat un acord cu spitalul, prin care medicii se obligă să nu divulge informații despre copil sau cea/cel care i-a dat viață. Cei doi și-au oficializat relația în  29 noiembrie anul trecut și au devenit primul cuplu de transsexuali din această provincie.
    Bruselario, în vârstă de 28 de ani, s-a născut de sex masculin, dar după mai mulți  ani de tratamente a devenit femeie, iar Taborda, în vârstă de 26 de ani, s-a născut  femeie, dar și ea a apelat la schimbarea de sex. Căsătoria cuplului a fost prima de acest gen din Rivers după intrarea în vigoare a noii legislații.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii