Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră la Iași. Nouă minori au ajuns după gratii. Ce acuzații li se aduc. Cum acționau suspecții

ro

24 Mar, 2018 10:14 1951 Marime text
Nouă minori, suspectați de comiterea mai multor infracțiuni au fost arestați la Iași pentru 30 de zile. Adolescenții sunt bănuiți de comiterea de furturi și tâlhării.
 
Potrivit BZI.ro, ieri, zece minori au fost aduși cu cătușe la mâini la Judecătoria Iași cu propunere de arestare preventivă. Deși la audieri au fost duși la  zece minori, unul dintre ei s-a înțeles cu victima, acesta fiind ulterior eliberat.
 
Cei zece tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, inițial, fiind bănuiți de comiterea a 39 de infracțiuni de furt calificat, complicitate la furt calificat (din genți, buzunare, societăți comerciale) și tâlharie.
 
Pe 21 martie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea procurorului de caz, Diana Popa, din cadrul Parchetului de pe lânga Judecătoria Iași, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, au efectuat șapte percheziții domiciliare, în municipiul Iași, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea a 39 de infracțiuni de furt calificat, complicitate la furt calificat (din genți, buzunare, societăți comerciale) și tâlharie, fapte ce ar fi fost comise pe rază municipiului Iași.
 
În urma perchezițiilor, au fost ridicate 12 telefoane mobile și 29 de înscrisuri. Cei zece tineri au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauza, toți au fost reținuți, pe baza de ordonanță, pentru 24 de ore.
 
Sursa: BZI.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii