Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Premieră la Constanţa Iată ce au plănuit poliţiştii (galerie foto+video)

ro

04 Mar, 2016 10:17 3406 Marime text
 
Premieră la Constanţa! Azi, poliţiştii din Constanţa vor verifica o cistenă plină cu ţigări de contrabandă. Pentru prima dată, la un astfel de control vor putea participa şi reprezentanţi mass-media.

UPDATE 3, ora 12.15

         În urma efectuării urmăririi penale într-un dosar al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel  Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigări, prev. de art. 270-274 din Legea 86/2006, privind Codul vamal al României, în noaptea de 03/04.03.2016, sub îndrumarea procurorilor acestui parchet, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi Gărzii de Coastă, beneficiind de suportul tehnic şi informativ al S.R.I., Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă – Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa şi sprijinul  DIRECŢIEI GENERALE  ANTICORUPŢIE au identificat, urmărit şi oprit în trafic pe raza judeţului Dolj, autocisterna marca MAN, înmatriculată în Bulgaria, care transporta ţigări de contrabandă introduse din Bulgaria prin P.T.F. Giurgiu, ce urmau a fi comercializate pe teritoriul României.

         Mijlocul de transport încărcat cu ţigări de contrabandă urmează a fi adus la sediul GĂRZII DE COASTĂ CONSTANŢA în vederea continuării cercetărilor penale sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă prev. de art. 270 - 274 din Legea 86/2006, privind Codul vamal al României şi audierii persoanelor implicate în activitatea de contrabandă cu ţigări la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel  Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

         Despre stadiul cercetărilor penale în cauză se va comunica de urmare opiniei publice.  


UPDATE3, ora 20.39:


Au fost găsite 159.980 pachete de ţigori marca MARBLE valoare aprox. 1.599.800 lei.


UPDATE 2, ora 11.53: 

 

Inspectorii vamali au depistat în cisternă, așa cum era de așteptat, țigări netimbrate. Aceasta este una din cele mai mari capturi ale Poliției de Frontieră din Constanța. 


UPDATE 1, ora 11.27:

Cisterna plină cu ţigări de contrabandă a ajuns la Garda de Coastă din Constanța. Este vorba despre un bulgar pe care polițiștii îl filau de mai mult timp. Se pare că în cisternă ar fi 700-800 de baxuri de țigări. 

Bulgarul va fi adus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța pentru audieri. 

Procedura pe care o va efectua reprezentanții Gărzii de Coastă constă în introducerea unei tije de metal în cisternă, iar aceasta se va bloca întrucât nu este combustibil în ea, ci țigări. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii