Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră în istoria fotbalului românesc

ro

02 Oct, 2015 13:00 1806 Marime text
Federația Română de Fotbal oferă, pentru prima oară în istoria fotbalului românesc, posibilitatea microbiștilor să fie alături de echipa națională, chiar și pe un stadion suspendat.

Meciul România - Finlanda, programat joi, 8 octombrie, la București, pe Arena Națională, în preliminariile EURO 2016, se va disputa fără spectatori, în urma deciziei UEFA. 

„FRF a luat astfel decizia să deschidă, simbolic, porțile Arenei Naționale, pentru a le oferi suporterilor, dar și Echipei Naționale de Fotbal, posibilitatea unei experiențe inedite, și pune la bătaie bilete virtuale. Acestea se pot achiziționa online gratuit, de pe arenafanilor.ro, printr-o modalitate facilă și rapidă, preț de câteva click-uri, iar cei care le cumpără vor avea ocazia ca pozele lor să ajungă în vestiarul fotbaliștilor și pe echipamentul de antrenament al Naționalei. Vestiarul din Arena Națională va fi umplut, la final, cu chipurile fanilor adevărați care nu vor să fie departe de selecționata de fotbal a României, iar suporterii vor putea să fie mai aproape ca niciodată de jucători”, potrivit unui comunicat remis ZIUA de Constanţa.

Primul român care și-a luat biletul virtual pe Arena Națională a fost Ciprian Marica, care a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj de susținere pentru „tricolori”.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii