Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Şase persoane reţinute. Prejudiciu estimat la 800.000 de euro Percheziţii în judeţul Constanţa

ro

08 Dec, 2014 08:20 2755 Marime text
În această dimineaţă, poliţiştii din Constanţa efectuează 34 de percheziţii la mai multe societăţi comerciale şi persoane bănuite că au creat un prejudiciu estimat la 800.000 de euro, prin fapte de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Astfel, 90 de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, efectuează 34 de percheziţii la locuinţele mai multor persoane şi sediile unor societăţi comerciale din judeţul Constanţa.

Sunt vizate 8 persoane bănuite că, în cursul anului 2014, ar fi comis mai multe fapte de evaziune fiscală şi spălare de bani, prin activităţi ilicite în domeniul materialelor reciclabile, comerţului cu cereale şi al construcţiilor.

Până în prezent, prejudiciul a fost estimat la 800.000 de euro.

Cei în cauză urmează a fi conduşi la sediul IPJ Constanţa, pentru audieri.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale în cauză şi recuperarea prejudiciului.

UPDATE, ora 18.20
Poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa au transmis că şase din cele opt persoane bănuite de evaziune fiscală au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.
Citeşte şi Firme fantomă şi persoane cercetate pentru evaziune fiscală: Oficial despre rezultatul percheziţiilor de azi de la Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii