Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiri pentru Regatta caritabilă Rotary Mangalia

ro

20 Aug, 2015 18:00 2167 Marime text
Douăzeci de yachturi cu vele din România şi Bulgaria vor lua startul, sâmbătă (22 august a.c.), la Mangalia, în cadrul uneia dintre cele mai inedite competiţii de yachting din acest an: Regatta caritabilă Rotary Mangalia. Organizată de Rotary Club Mangalia, Seanergya Yacht Club şi Club Sportiv Balkan, competiţia se va desfăşura în perioada 21-23 august, cu scopul de a promova un program caritabil de iniţiere în navigaţia cu vele pentru 60 de elevi de la liceele din localitate. Prin acest program, tinerii cu rezultatele cele mai bune la învăţătură vor avea parte, gratuit, de un curs teoretic şi unul practic de sailing.
Evenimentul vine că şi continuare a proiectelor pe care Clubul Rotary Mangalia le-a iniţiat de-a lungul a 13 ani de existenţa, proiecte menite să sprijine şi să apropie comunitatea din Mangalia. Desfăşurându-se în ultimii trei ani că şi un concurs amical, Regatta Rotary Mangalia capătă în 2015 pentru prima dată, cu sprijinul asociaţiilor Seanergya Yacht Club şi Club Sportiv Balkan, statut de competiţie oficială, organizată sub egida Federaţiei Române de Yachting.
Evenimentul va debuta mâine, cu înscrierile în competiţie şi şedinţa tehnică a skipperilor, urmând că sâmbătă şi duminică să aibă loc mai multe curse conform programului următor:
 
Vineri, 21 august
orele: 16.00 - 20.00 - înscrieri şi şedinţă tehnică
Sâmbătă, 22 august
orele 10.55 - curse (inshore + offshore Mangalia - Costineşti şi retur)
Duminică, 23 august
orele 10.55 - curse (inshore, în rada portului Mangalia)
orele 17.30 - ceremonia de premiere
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii