Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectura Constanţa şi-a dat acordul pentru organizarea referendumului de la Eforie

ro

13 May, 2016 20:32 1549 Marime text
După cum am anunţat pe 9 mai, în ziua alegerilor, locuitorii din Eforie vor mai avea un buletin de vot. Scopul acestuia este de a stabili cine va administra pe viitor plajele situate pe raza localităţii.

„Consider ca toți locuitorii trebuie să spună dacă vor sau nu vor, ca administrația locală să se ocupe de administrarea plajelor din oraș. Toate plajele rămân în domeniul public de interes national, dar pot, dacă localnicii vor decide aşa, să fie administrate de către Consilul Local Orăşenesc şi Primăria Eforie. Toţi cei 15 consilieri prezenţi la şedinţă au aprobat organizarea unui referendum pentru a afla ce îşi doresc oamenii”. Ne-a declarat primarul oraşului Eforie, Ovidiu Brăiloiu.

Interesant este faptul că, acest referendum urmează să se desfăşoare în ziua alegerilor locale.
     
Prefectura Constanţa şi-a dat acordul pentru organizarea referendumului.„Prefectul județului Constanța, domnul Adrian Viorel Nicolaescu și-a dat acordul cu privire la organizarea acestui referendum. Potrivit reglementărilor legale în vigoare, Instituția Prefectului – Județul Constanța a înștiințat Ministerul Afacerilor Interne despre inițiativa Consiliului Local Eforie de a prelua administrarea plajelor de pe raza orașului și va supraveghea organizarea și desfășurarea acestui referendum", conform unui al Prefecturii Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii