Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizările Maritimo Shopping referitor la dispariţia unui copil în zona cafeteriei Auchan

ro

30 Sep, 2016 10:17 10174 Marime text
Un copil de patru ani a fost dat dispărut, miercuri, în jurul orei 17.00, în Maritimo Shopping Center din Constanța. Acesta s-a pierdut în zona cafeteriei Auchan din centrul comercial.
 
Echipa administrativă a centrului comercial și angajați ai Zip Escort, compania de pază care are în grijă obiectivul Maritimo Shopping Center, au căutat băiețelul pe întreg perimetrul mall-ului, atât în magazine cât și în parcări, spații de depozitare și zonele adiacente mall-ului.
 
De asemenea, serviciul 112 a fost sesizat de către bărbatul care însoțea copilul în momentul dispariției.
 
Tot aici, echipa administrativă Maritimo Shopping Center a refăcut traseul copilului. Din studierea imaginilor s-a constatat că persoana care însoțea copilul în momentul dispariției nu era atentă la băiat încă din momentul intrării în mall în jurul orei 16.30. Cei doi au mers împreună de la intrarea 2 din zona Starbucks spre cafeteria Auchan. Într-un interval de câteva minute în care bărbatul și-a concentrat atenția către vitrina cafeteriei Auchan, copilul lăsat nesupravegheat s-a îndepărtat de însoțitor și s-a întâlnit cu o persoană pe care cel mic o cunoștea.
 
Așadar, femeia care a găsit copilul lăsat nesupravegheat a părăsit centrul comercial în jurul orei 17.00, împreună cu băiatul, pentru a-l duce acasă.
 
Echipajul de poliție a găsit copilul la domiciliu, alături de mama lui, care a confirmat că băiatul este în afara oricărui pericol. Se menționează faptul că bărbatul care a pierdut copilul nu cunoștea cu exactitate adresa la care cel mic este domiciliat și nici nu avea telefon la el.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii