Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizări importante cu privire la accidentul mortal de la Năvodari

ro

17 Oct, 2013 22:20 2083 Marime text
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa a dat publicităţii, în această seară, un comunicat de presă referitor la accidentul mortal care a avut loc astăzi în oraşul Năvodari.
“Referitor la accidentul petrecut astăzi 17.10.2013 în oraşul Năvodari, dorim să precizăm că la ora apelului 15:38 în substaţia de ambulanţă Năvodari, cele două ambulanţe care erau în serviciu se aflau în misiune, una în comuna Corbu, la caz, iar cea de-a doua preda pacient la UPU Constanţa. În aceste condiţii medicul coordinator de la Dispeceratul medical SAJ Constanţa, a răspuns la solicitare cu cea mai apropiată ambulanţă  adecvată şi anume echipajul SMURD tip C1 care se afla în SCJU Constanţa.
Dorim să precizăm că atât condiţiile meteo, cât şi locul producerii accidentului nu au permis alertarea elicopterului SMURD.
Am dorit să emitem acest comunicat pentru a sublinia modul corect în care a fost dispecerizat acest caz, alertându-se cel mai competent şi cel mai apropiat echipaj disponibil la acel moment”, se menţionează în comunicatul de presă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii