Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poziţia Universităţii „Ovidius” din Constanţa privind anchetarea celor patru studenţi străini

ro

04 Nov, 2016 16:04 2128 Marime text
Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC) îşi exprimă dezaprobarea faţă de faptele pentru care sunt cercetaţi cei patru studenţi străini din cadrul Facultăţii de Medicină şi aşteaptă finalizarea anchetei.
 
UOC „nu poate comenta o anchetă care îşi urmează cursul şi nici comportamentul unor tineri în afara zonei academice. Dacă faptele care fac subiectul  anchetei  se confirmă, la finalizarea cercetărilor, UOC va lua măsurile care se impun, conform regulamentelor interne în vigoare”, au transmis reprezentanţii UOC, într-un comunicat remis redacţiei ZIUA de Constanţa.
 
Amintim că patru studenţi israelieni de la UOC sunt acuzaţi de comiterea unei infracţiuni de lipsire de libertate. Cei patru băieţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani, în urmă cu câteva zile, ar fi contactat un tânăr de 23 de ani din Ploieşti, pentru a face cu acesta un schimb de autoturisme. Băiatul a venit la Constanţa pe 2 noiembrie şi le-a dat israelienilor un Audi break înmatriculat în Bulgaria şi a primit la schimb un Alfa Romeo. Întâmplarea a făcut că după puţin timp, maşina pe care le-a dat-o studenţilor să se strice. Nervoşi, studenţii străini au plecat în căutarea ploieşteanului, pe care l-au găsit într-o benzinărie. L-au băgat în maşina lor, aparent împotriva voinţei sale şi l-au plimbat timp de o oră pe străzile Constanţei încercând prin diverse metode să-l convingă să renunţe la tranzacţie.



Citeşte şi Prinşi după o urmărire ca-n filme!Studenţi israelieni de la Universitatea „Ovidius“, arestaţi preventiv după ce ar fi sechestrat un tânăr
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii