Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poșta Română a achitat o parte din suma de 154 de milioane de lei datorată bugetului de stat

ro

03 Aug, 2015 15:36 1258 Marime text
Compania Națională ”Poșta Română” (CNPR) a achitat, până în prezent, peste 45% din suma de 154 de milioane de lei datorată bugetului general consolidat al statului, ceea ce arată că se respectă prevederile disciplinei financiare privind plata debitelor restante, a precizat, astăzi, operatorul național de servicii poștale, informează B1.
 
”În cazul Poștei Române, acordarea eșalonării asigură o bună încasare de către stat a arieratelor fiscale, având în vedere faptul că volumul acestora a crescut semnificativ în anii de criză economică, din cauza dificultăților financiare cu care s-au confruntat contribuabilii”, notează CNPR, potrivit Agerpres.
 
Suma datorată către bugetul general consolidat al statului era de 154 milioane lei, la data de 9 iulie 2015, potrivit graficului de eșalonare a datoriei, au anunțat luni reprezentanții CNPR. Conform datelor financiare ale companiei, publicate la jumătatea lunii iunie 2015, profitul net al Poștei Române a ajuns, în primele patru luni ale anului, la 18,7 milioane de lei (4,16 milioane de euro), pe fondul creșterii veniturilor cu 3,1% față de perioada similară a anului trecut.
 
Sursa: B1
Sursa foto: metropotam.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii