Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portarul echipei FC Farul, Alexandru Gudea - „Mi-a fost frică că are un cuţit la el”

ro

04 Dec, 2015 23:44 1665 Marime text
 
Alexandru Gudea, portarul echipei FC Farul, spune că a rămas şocat de gestul suporterului care a intrat şi a încercat să-l lovească în prelungirile meciului de vineri seară cu Dunărea Călăraşi, scor 2-6, în etapa a 18-a a Ligii 2, Seria I. Portarul în vârstă de 19 ani susţine că s-a temut să nu fie lovit cu un cuţit, notează prosport.ro.
 
Scene şocante în prelungirile partidei Farul - Dunărea Călăraşi 2-6. Supărat, probabil, pe scor şi pe gafele lui Gudea, un suporter al Farului a intrat pe teren şi şi-a atacat propriul portar. Alex Gudea, goalkeeper împrumutat de la Chiajna, susţine că a reuşit să se ferească înainte ca huliganul să fie reţinut.
 
În schimb, spune că i-a fost teamă pentru siguranţa sa, deoarece agresorul părea drogat. Gudea dezvăluie însă că n-a făcut plângere la poliţie, dar suporterul a fost reţinut.
 
„A venit pe teren din spate, nu l-am văzut, dar m-am întors pentru că am auzit galeria făcând gălăgie. M-am ferit prima dată şi nu am crezut că o să dea în mine. A dat cu pumnul, dar nu m-a atins. Prima dată mi-a fost frică că are un cuţit la el şi, dacă vă uitaţi pe reluare, o să vedeţi că am ezitat să ripostez. Mi-a fost frică, pentru că în ziua de azi umblă drogaţi. Dar când l-am văzut că nu are cuţit, am mers eu peste el. Nu am putut să mă abţin. M-a înjurat de mamă, de morţi.
Nu-l cunosc, nu ştiu cine e, dar l-am văzut că se clătina. Era ori beat mort, ori drogat. Un om treaz nu face niciodată aşa ceva. Nu mi-e teamă că o să mă ia suporterii la ochi, că doar nu suntem în Vestul Sălbatic să ne omorâm. Şi dacă suntem în Vestul Sălbatic, o să ne luăm fiecare câte un pistol.
 
M-a chemat poliţia şi m-a întrebat dacă vreau să-i fac plângere, dar am zis că nu vreau. Dacă lovea, da, dar aşa... Era în dubă, poliţia l-a reţinut. Nu ştiu ce a avut cu mine”, a declarat Alex Gudea pentru ProSport, la finalul meciului de vineri.
 




 







Sursa text și foto: prosport.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii