Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porniți la drum? Cum se circulă în această dimineață pe drumurile din țară. Pe Autostrada Soarelui se efectuează lucrări de reparații

ro

08 Nov, 2018 07:23 1613 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca în prezent nu sunt semnalate evenimente rutiere care sa impuna restrictii de circulatie pe drumurile nationale sau pe autostrazile tarii si nici probleme semnificative de fluenta a traficului pe aceste artere.

Pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul catre litoral, au loc lucrari de reparatii la sistemul rutier între kilometrii 68+700 metri si 75+900 metri, circulatia fiind restrictionata pe sensul catre Constanta, între localitatile Lehliu-Gara si Drajna, judetul Calarasi. Traficul se desfasoara doar pe calea 2 (Constanta - Bucuresti), în ambele sensuri, pe câte o banda de circulatie.

De asemenea, se executa lucrari si pe DN7 Pitesti - Râmnicu Vâlcea, de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatatie ale podurilor, de la kilometrii 157+016 metri si 157+762 metri, pe raza localitatii Milcoiu, precum si la kilometrii 165+767 metri si 169+760 metri, pe raza localitatii Aldesti, judetul Vâlcea. Pâna pe 14 noiembrie 2018, circulatia va fi restrictionata pe câte un fir, desfasurându-se alternativ, prin dirijare, cu ajutorul pilotilor sau a semafoarelor electrice.

Pe Autostrada A1, circulatia rutiera este închisa pe sectorul Şoimuş - Simeria, între kilometrii 354 si 369, pentru efectuarea lucrarilor de realizare a conexiunii între sectorul de Autostrada Deva - Oraştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrazii Lugoj - Deva (în execuţie). Se estimeaza ca lucrarile vor fi finalizate pâna la data de 15 noiembrie 2018. Traficul se desfasoara deviat pe DN7, pe segmentul Simeria - Deva.

Începând cu data de 1 noiembrie 2018, traficul a fost închis pe DN7C (Transfagarasan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, judetul Arges) pâna la kilometrul 130+800 de metri (Bâlea Cascada, judetul Sibiu), conform regulamentului de functionare a drumului si din cauza instabilitații atmosferice la altitudine, ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment.

Totodata, circulaţia rutiera a fost închisa si pe DN67C (Transalpina), din cauza caderilor de zapada, pentru toate categoriile de autovehicule, pe tronsonul Rânca (Gorj) - Obârsia Lotrului (Vâlcea), între kilometrii 34+800 de metri si 59+800 de metri.

Având în vedere ca la aceasta ora se circula în conditii de ceata pe mai multe artere din judetele Bistrita-Nasaud, Cluj, Harghita si Satu-Mare si de asemenea pe Autostrada Ai Sibiu - Deva, între Sibiu si Apoldu de Jos, judetul Sibiu, pe tronsonul kilometric 250-280, polițiștii le recomandă conducatorilor auto sa circule cu viteza redusa, sa foloseasca sistemele de iluminare-semnalizare si de climatizare-dezaburire, sa nu efectueze depasiri riscante, sa pastreze în mers o distanta suficient de mare pentru a putea opri în conditii de siguranta si sa adopte o conduita preventiva la volan, acordând atentie sporita în aceste conditii de trafic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii