Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta „Traian Băsescu are meritul că nu s-a mai aflat în război cu Guvernul, cu Parlamentul”

ro

29 Apr, 2013 09:22 1172 Marime text
Preşedintele Traian Băsescu are meritul că, după 9 decembrie 2012, a acceptat să colaboreze cu Guvernul şi cu Parlamentul şi laudă guvernarea actuală pentru că a reparat multe dintre lucrurile stricate de Guvernul Boc, a declarat duminică premierul Victor Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la Ruse.
„Adevărul e că am "stricat" multe din lucrurile rele făcute de Boc, dacă vrem să fim sinceri. Şi am spus şi aşa mai în glumă că preşedintele Băsescu avea nevoie de Guvernul meu ca să se întâmple toate lucrurile astea bune, pentru că cu domnul Boc cam greu se întâmplă lucruri bune. Domnul Ungureanu a avut o contribuţie importantă - a golit cantina de whisky-uri şi de vită Kobe. Dar vorbim aici de domnul Boc şi de mine. Domnul Boc a stricat, eu am reparat, aşa încât imaginea generală, prezentată de preşedinte, e una corectă. Da, acum România e o ţara e stabilă, are creştere economică", a subliniat premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres.

El a arătat că a înţeles din declaraţiile recente ale şefului statului că dacă e ceva rău în România, e din cauza unui prim-ministru, dacă e ceva bun, e datorită preşedintelui Băsescu. "Ceea ce, sigur, ca şi comunicare politică e deşteaptă chestia. Dar nu e totdeauna aşa", a adăugat preşedintele PSD.

Potrivit acestuia, ceea ce e bun în prima parte a anului 2013 se datorează Guvernului, dar şi faptului că preşedintele nu s-a mai aflat în război cu instituţiile statului.
Citiţi continuarea AICI!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii