Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta Nu mă mai ocup de nazurile lui Băsescu

ro

26 Jan, 2015 21:39 1033 Marime text
 
Regia Patrimoniului Protocolului de Stat nu deţine imobile în zone periculoase, astfel încât fostul preşedinte Traian Băsescu să nu poată locui în acestea, consideră premierul Victor Ponta, adăugând că nu mai vrea să se ocupe el de „nazurile" lui Băsescu şi că ar fi necesare modestie şi bun-simţ, relatează Mediafax.

Întrebat la România TV despre faptul că Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) a transmis că, exceptând vilele din Snagov, imobilele propuse lui Băsescu drept reşedinţă nu întrunesc condiţiile legale, Ponta a răspuns: „Nu aţi vrea să le vedeţi, ca să vedeţi ce înseamnă că...haideţi să fim un pic serioşi. Credeţi că RA-APPS deţine imobile într-o zonă periculoasă ? Toate sunt în zona zero a Bucureştiului", a spus Ponta.

Premierul a adăugat că nu ar vrea să se mai ocupe el de „nazurile" lui Băsescu şi că ar fi necesare mai multă „modestie şi bun-simţ" din partea acestuia având în vedere că există români care au muncit mai mult decât fostul preşedinte şi nu beneficiază de nimic de la stat.

Atenționat că drepturile fostului preşedinte sunt stabilite în lege, Ponta a afirmat că RA-APPS nu a contestat acest drept, dar că i se pare mai mult decât „sordid" să fie analizat unde vrea să trăiască acum Băsescu din bani publici.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: www.ziarulunirea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii