Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta Legat de faptul că nu am o relaţie neapărat foarte bună cu Coldea - Da, este adevărat

ro

18 Feb, 2015 23:02 914 Marime text
Premierul Victor Ponta a afirmat că se poate spune că nu are o relaţie neapărat foarte bună cu cel care conduce în prezent Serviciul Român de Informaţii (SRI), Florian Coldea, nuanţându-şi ulterior declaraţia cu explicaţia că are cu acesta o relaţie strict instituţională, nu personală, de prietenie, scrie Mediafax.

El a răspuns astfel întrebat la postul B1 TV despre declaraţiile recente ale Elenei Udrea, care a relatat că Victor Ponta i-ar fi spus adjunctului şefului SRI Florian Coldea, în prezenţa altor persoane, ca, dacă va ajunge preşedinte, să-şi caute de lucru.

„Nu ştiu la ce s-a referit Udrea. Dacă mă întrebaţi de faptul că nu am o relaţie neapărat foarte bună cu Coldea, da, e adevărat acest lucru", a spus Ponta.

La remarca moderatorului că aceasta înseamnă o confirmare că şeful Guvernului nu are o relaţie bună cu cel al SRI, Ponta şi-a nuanţat declaraţia adăugând că a vrut să spună că are doar o relaţie instituţională cu Coldea, nu una personală, de prietenie, cum avea cu fostul şef al SRI George Maior.

Ponta a mai arătat că nu a discutat deocamdată cu preşedintele Klaus Iohannis despre noi directori ai serviciilor de informaţii, dar că PSD susţine că aceştia trebuie să fie neimplicaţi activ politic, arătând că nu vor fi acceptate automat orice fel de propuneri ale lui Iohannis şi că singurul lucru pentru care l-a lăudat pe fostul preşedinte Traian Băsescu a fost că a numit la conducerea serviciilor de informaţii persoane din partidele de opoziţie.

„Acum nu-mi fac iluzii că Iohannis va propune pe cineva de la PSD - sigur că mi-aş dori asta - dar tocmai de aceea cred că o linie raţională şi posibilă este o linie de mijloc", a adăugat liderul PSD.

Întrebat dacă serviciile de informaţii s-au implicat în ultima campanie pentru alegerile prezidenţiale, de anul trecut, Ponta a spus că nu doreşte să comenteze.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: luju.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii