Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta, la România TV, despre o eventuală colaborare cu Băsescu “Nu-i simt lipsa, nu l-am văzut, nu ne-am auzit şi nici n-avem ce dezbate împreună”

ro

08 Mar, 2015 21:24 757 Marime text
Premierul Victor Ponta a respins, în această seară, în timpul unei intervenţii telefonice la România TV, ideea unei viitoare colaborări cu Traian Băsescu. Pe de altă parte, Ponta a precizat că va merge ca martor în Dosarul referendumului. 

Întrebat dacă va colabora cu Traian Băsescu, Victor Ponta a negat răspicat o colaborare cu acesta: "Nu. Vi se pare clar şi neşovăitor răspunsul?"

"Ultima dată cînd am avut între ghilimele plăcerea să-l văd pe Băsescu a fost la CSAT din noiembrie. De atunci nu-i simt lipsa, nu l-am văzut, nu ne-am auzit şi nici n-avem ce dezbate împreună", a adăugat premierul.

De asemenea, Victor Ponta a spus că se va duce ca martor în Dosarul Referendumului.

"Voi spune adevărul şi numai adevărul. Şi anume că din toate cunoştinţele pe care le-am avut ca lider PSD şi premier nu a făcut nimeni vreo schemă de fraudare şi chiar au venit 7 miloane de români pentru suspendarea lui Băsescu. Este o poveste pe care nu trebuia să o redeschidem, dar vorbim de responsabilităţi penale şi voi spune doar adevărul", a adăugat Ponta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii