Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta În PDL mint şi fură şi femeile şi bărbaţii, este egalitate de şanse

ro

10 Oct, 2010 19:53 1181 Marime text

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat la Congresul femeilor PSD, că în PDL există egalitate de şanse între femei şi bărbaţi când vine vorba de furat sau minţit, subliniind că PSD trebuie să lupte zi de zi cu minciuna, prostia şi ticăloşia care guvernează ţara.

Liderul PSD a spus că s-ar putea să le surprindă pe femeile social-democrate cu faptul că nu va pleda pentru favorizarea lor în partid, ci pentru egalitate.

„În politică nu există mai multe drepturi sau mai multe obligaţii pentru femei şi bărbaţi, nu există un monopol al puterii la una dintre categorii, aşa cum nu cred că există diferenţe în lucruri rele între femei şi bărbaţi. Mi-a trimis cineva, ştia că vin la această întâlnire cu dvs, şi mi-a trimis un citat din Henry Kissinger, care spunea că bărbaţii nu au cum să câştige niciodată războiul cu femeile, pentru că nu poţi câştiga un război când în fiecare noapte eşti în pat cu duşmanul. Motiv pentru care eu nu cred în războiul dintre cele două sexe, cred în colaborare şi cred că trebuie să fim uniţi în lupta pe care o dăm zi de zi cu minciuna, cu prostia, cu ticăloşia care guvernează în acest moment România", a declarat Victor Ponta.

Sursa: www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii