Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ponta doreşte ca evenimentul sa nu fie umbrit de niciun conflict intern” Cum s-ar putea rezolva disputa Nicuşor Constantinescu - Marian Oprişan

ro

18 Apr, 2013 15:09 1687 Marime text
Social democratii se reunesc in Congres la sfarsitul saptamanii pentru a-l reconfirma pe Victor Ponta in functia de "el lider maximo", iar pe Liviu Dragnea - mana sa dreapta. Din postura de premier si castigator al alegerilor din 2012, Victor Ponta are un ascendent in fata baronilor locali, iar la congresul partidului miza este sa-si consolideze controlul asupra acestora.
Surse social democrate au declarat pentru Hotnews.ro ca Victor Ponta doreste ca evenimentul sa nu fie umbrit de niciun conflict intern. De altfel, singura situatie care ar fi putut crea probleme a fost inlaturata. Astfel, functia de vicepresedinte pe regiunea Sud - Est a fost disputata in interiorul PSD de catre liderul CJ Constanta - Nicusor Constantinescu, si liderul CJ Vrancea - Marian Oprisan.
Pe fondul revoltei lui Nicusor Constantinescu impotriva Guvernului pe tema arieratelor, Ponta si-a manifestat toata sustinerea pentru candidatura lui Oprisan. Sursele citate sustin ca pentru a evita un conflict deschis, la congres ar fi validata candidatura lui Nicusor Constantinescu pentru functia de vicepresedinte pe regiunea Sud-Est, iar lui Marian Oprisan i-ar fi asigurat un post de vicepresedinte la nivel national.
Citiţi continaurea AICI!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii