Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta donează echipei de baschet a Clubului Steaua diferența dintre noul și vechiul salariu de demnitar

ro

29 Jul, 2015 09:42 1541 Marime text
 
Premierul Victor Ponta a anunțat astăzi, într-o postare pe Facebook, că, începând cu 1 august, va dona echipei de baschet a Clubului Steaua diferența de salariu primită prin „faimoasa ordonanță", până la adoptarea noii legi a salarizării pentru toți angajații din sectorul public, informează Agerpres.

„Am luat decizia personală ca începând cu data de 1 august să donez diferența de salariu primită prin 'faimoasa ordonanță' către echipa de baschet a Clubului Steaua (care, anul acesta, joacă după mulți ani din nou într-o competiție europeană). Așa am sufletul împăcat și fac și un gest simbolic de sprijin pentru echipa și sportul pe care le iubesc atât de mult de peste 30 de ani", a scris prim-ministrul pe rețeaua de socializare.

El subliniază că nu s-a răzgândit în privința majorării indemnizațiilor pentru demnitari și consideră că adoptarea acestei ordonanțe este un lucru „corect".

„Nu m-am răzgândit, cred în continuare că este corect că demnitarii din România (președinte, președinții Parlamentului, miniștrii, etc.) trebuie să aibă un salariu decent, cel puțin egal cu alți funcționari din subordine și relativ asemănător cu ceea ce se întâmplă în Europa. Dar, la fel de corect este ca această mărire de salariu să fie făcută în același timp cu salariile celorlalți angajați din sectorul public. Așa că pot să mai aștept până vom adopta noua Lege a salarizării! (...) Comentariile 'Propagandei' și demagogia unor consilieri prezidențiali care criticau pe la TV măsura și acum vor încasa banii cu tupeul deja consacrat îmi sunt în acest caz total indiferente", a adăugat premierul Victor Ponta.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii