Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta „Domnul Zglobiu nu are nicio legătură cu PSD. Ceea ce a spus cu siguranță trebuie verificat”

ro

26 May, 2014 22:18 1585 Marime text
Invitat în această seară la România Tv în emisiunea lui Victor Ciutacu, premierul Victor Ponta a fost întrebat și despre incidentul de la Constanța și dezvălurile pe care le-a făcut astăzi Adrian Zglobiu cu privire la amenințările din pușcărie.

Amintim că atacatorul președintelui Traian Băsescu a afirmat astăzi că a fost amenințat cu violul de colegii de celulă dacă nu spune că Radu Mazăre l-a pus să-l scuipe pe Traian Băsescu.

Cu privire la aceste chestiuni, Victor Ponta i-a spus lui Victor Ciutacu următoarele: „În primul rând, indiferent cât de mult îl antipatizez pe domnul Băsescu, cred că este reprobabil ca cineva să-l scuipe, să-l atace. Suntem o societate civilizată, nu suntem o junglă! Din punctul meu de vedere este reprobabil și trebuie să plătească sigur (n.r. Adrian Zglobiu). Nu știu care este decizia, aceasta va fi a instanței. Aceasta este una. Doi, ceea ce a spus domnul respectiv, Zglobiu, cu siguranță trebuie verificat și dacă este adevărat trebuie sancționați cei care l-au amenințat”.

Premierul a ținut să afirme că „nu-l cunosc pe domnul, domnul Zglobiu, nu are nicio legătură cu PSD, nu a vorbit nimeni de la PSD vreodată cu el”. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii