Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta „Doar PSD va ceda funcții către PP-DD”

ro

09 Jun, 2014 21:01 1711 Marime text
Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astăzi, că acordul de colaborare cu PP-DD va fi semnat doar de PSD. PC și UNPR, celelalte formațiuni care fac parte din USD nu vor parafa acordul. Ponta a mai afirmat că doar PSD va ceda funcții, notează HotNews.

„Acordul se face însă între PSD și PP-DD, pentru ca e vorba de functii ale noastre, ale celor de la PSD. PC și UNPR nu trebuie să cedeze nicio functie și nici UDMR, nici vorbă. Deci celelalte trei partide își pastreaza absolut toate funcțiile politice, așa cum le aveau și până acum. Dacă e ceva de cedat pentru PP-DD, cedam noi, de la PSD", a afirmat Ponta.

Cât privește faptul că PP-DD încheie alianțe cu partidele de dreapta în teritoriu, respectiv la Brașov, Gorj, Hunedoara, Iași, Dâmbovița, Ponta a răspuns: „Evident că, dacă semnam un acord, îl semnam ca să se aplice în practică. Dacă nu, nu are rost să-l mai semnam, dar, din câte am vazut eu și am discutat cu colegii nostri, la Timiș s-a facut majoritate, la Galați. Singurul lucru este la Primăria Brașov, acolo unde PNL, PDL și PPPD au schimbat vicepremierul nostru", a mentionat Ponta, scrie HotNews.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii