Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sunt mulţi oameni daţi afară din locuinţe Ponta, „milogii“ din Constanţa şi declaraţia lui Radu Mazăre

ro

31 Aug, 2013 20:16 1803 Marime text
Premierul Victor Ponta, preşedinte al PSD, a admis azi că există oameni cu mari probleme sociale şi care pur şi simplu nu au unde să doarmă, mulţi fiind daţi afară din locuinţe, referindu-se astfel la grupul de revoluţionari care l-a abordat la Constanţa, în cursul zilei de vineri, cu ocazia inaugurării unui cartier de locuinţe.

"Nu doar că eram de faţă (la conflictul dintre revoluţionari şi primarul Radu Mazăre - n.r.). Eram la inaugurarea unui cartier cu locuinţe sociale, 3.000 de oameni care realmente (...) au mari probleme, unii cu dizabilităţi, alţii familii monoparentale. Primăria a reuşit să facă pentru ei un proiect social extraordinar de bun, pe care eu l-am apreciat: 3.000 de oameni au unde să doarmă, au o locuinţă. E un proiect pe care eu îl voi sprijini pentru a fi realizat şi în alte oraşe, pentru că şi în alte oraşe, nu doar în Constanta, sunt foarte mulţi din cei daţi afară din locuinţele care au fost retrocedate pe Legea 247/2005 şi, repet, era un proiect şi un eveniment foarte bun. Că au fost acolo şi oameni care aveau alte probleme, aşa se întâmplă întotdeauna. Sunt prim-ministru, trebuie să mă ocup de toate problemele din ţară, însă acolo, repet, am fost la un eveniment şi la un proiect social, pe care îl apreciez enorm de mult", a declarat Victor Ponta, la finalul reuniunii cu tinerii USL.

Întrebat de părere are despre apelativul "milog", folosit de primarul Mazăre, preşedintele USL a opinat că acesta se cunoştea cu respectiva persoană. "Cred că se cunoştea cu domnul respectiv, ca între prieteni, aşa...", a spus Ponta.

Primul-ministru Victor Ponta a fost abordat de o delegaţie a revoluţionarilor, sâmbătă după-amiază, în timpul vizitării cartierului de locuinţe sociale Henri Coandă, alături de primarul Radu Mazăre, şefului Guvernului fiindu-i înmânată o listă cu revendicări din partea acestora.

Revoluţionarii au solicitat şi o audienţă la prim-ministru, ei dorind acordarea drepturilor conform Legii 'Recunoştinţei faţă de eroii Revoluţiei'.

Grupul care revendica drepturile revoluţionarilor a intrat în conflict şi cu primarul Radu Mazăre, edilul replicându-le că sunt ''milogi'.

''Nu aşteptaţi şi voi până termin? Că sunt oameni fără case", l-a admonestat Mazăre pe unul dintre protestatari, acesta replicându-i primarului că ''nu-i nimic'' dacă întrerupe evenimentul. În replică, Mazăre i-a spus: "Am fost şi eu la Revoluţie (...). Am fost cu puşca la Casa Albă, bă milogule!''. Sursa: AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii