Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta, despre Băsescu „Nu cred că am făcut suficiente eforturi să ne înțelegem”

ro

15 Dec, 2014 00:03 1319 Marime text
 
Premierul Victor Ponta a declarat, în această seară, că între el și Traian Băsescu nu a existat niciun moment în care să aibă încredere unul în altul sau să se simpatizeze.

„Nu am avut niciodată un moment în care să avem încredere unul în altul sau să ne simpatizăm, întotdeauna ne-am antipatizat, este o diferență structurală, dacă vreți. Probabil că vi se întâmplă și dumneavoastră și altor oameni să zici: Pe omul acesta, de când îl cunosc și până azi, de ani de zile, n-am putut să ne înțelegem. Nu cred că am făcut suficiente eforturi să ne înțelegem, dacă a făcut domnia sa, eu nu le-am sesizat, eu sigur n-am făcut. De doi ani și jumătate, îmi cere demisia, ca să fiu sincer, și eu i-am cerut-o", a precizat Ponta, într-o emisiune la România TV.

În ceea ce privește afirmația președintelui Traian Băsescu, care i-a cerut, în 4 decembrie, demisia din funcția de premier, folosind expresia „Stai frate la partidul tău care te susține, care te-a votat, dar nu murdări imaginea României", șeful Executivului a spus că este nevoie ca, pe viitor, funcțiile să-și recapete un anumit prestigiu în ceea ce privește exprimarea.

Sursa: Agerpres
Sursa foto: psnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii