Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta critică proiectul turnătorilor fiscali "Voinea să se gândească înainte"

ro

15 Sep, 2012 19:07 1279 Marime text

Românii care vor transmite Fiscului informaţii privind fapte de evaziune ale unor persoane sau companii ar putea primi stimulente fiscale sau facilităţi, aşa cum se întâmplă şi în alte state, a declarat secretarul de stat în MFP Liviu Voinea, care va studia legislaţia "denunţătorului" din Suedia. "Am vorbit cu domnul secretar de stat Liviu Voinea şi l-am rugat - acuma că deja devine persoană politică, fiind secretar de stat - să se gândească de multe ori înainte de a veni cu un proiect", a spus Ponta.

El a arătat că lucrurile trebuie făcute în sens european şi că tot ceea ce excede cadrul european în domeniul fiscal reprezintă idei sau propuneri care nu vor fi puse în practică dacă toată lumea spune că nu sunt bune.

"Haideţi să lăsăm lucrurile (...) şi să le facem în sens european. Şi tot ceea ce la nivel european, în domeniul fiscalităţii, s-a dovedit ca fiind de succes, încercăm să aplicăm. Restul sunt idei, sunt propuneri, unele bune, unele mai puţin bune, dar e bine că le discutăm, că uite, dacă toată lumea zice că nu-s bune, nu le punem în practică", a spus Ponta, citat de http://www.realitatea.net/.

Românii care vor transmite Fiscului informaţii privind fapte de evaziune ale unor persoane sau companii ar putea primi stimulente fiscale sau facilităţi, aşa cum se întâmplă şi în alte state, a declarat secretarul de stat în MFP Liviu Voinea, care va studia legislaţia "denunţătorului" din Suedia.

"În Suedia vom analiza şi sistemul denunţătorului, care funcţionează de ani buni acolo şi ar putea fi implementat şi la noi", a declarat Voinea pentru MEDIAFAX.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii