Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta- „Chemați-l să vedeți câtă audiență face... ceilalți sunt așa, niște fantome”

ro

19 Oct, 2015 22:59 1276 Marime text
 
Premierul Victor Ponta, învitat într-o emisiune la România TV în această seară, a susținut, că în opoziție sunt „doar niște holograme”, afirmând că singurul adversar puternic pentru PSD este Traian Băsescu.
 
Întrebat de ce consideră că Băsescu e singurul capabil să facă opoziție, premierul nu a întârziat să răspundă.
 
„Chemați-l să vedeți câtă audiență face, chemați-o, nu știu, pe doamna Gorghiu, sau pe domnul Blaga, sau pe domnul Predoiu, nu se uită nimeni la ei... În sensul ăsta am spus eu, ieri, să fim conștienți că noi, din punct de vedere politic, pe scena politică avem un adversar puternic; ceilalți sunt așa... niște fantome... unii șefi pe guverne fantomă, niște fantome care, sigur, așteaptă să-i aducă altcineva la guvernare, dar, politic, deocamdată, eu nu văd decât un singur adversar puternic. Sigur ca nu-mi place chestia asta, după atâția ani, după votul din 2012, dar nu e vina mea că în opoziție sunt doar niște holograme, nu sunt oameni... Domnul Blaga, sigur, e un politician vechi, dar nu e neapărat ..(...) Ceilalți sunt niște marionete și atât!”, a spus Victor Ponta.
 
Aceste întrebări vin în urma discursului rostit ieri la Congresul PSD, în care Ponta a afirmat că, politic , PSD are în continuare ca singur adversar „tot pe Traian Basescu”.
 
„Dincolo de faptul că acum culege ceea ce a semănat, este singurul care are până la urma capacitatea în bătălia politică să se lupte cu noi, dar, așa cum l-am batut de fiecare dată din 2012 încoace, cred că putem să o facem și în continuare”, a afirmat ieri Victor Ponta. 



Sursa foto: ebihoreanul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii