Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta, către USL E o atmosferă în toată ţara cam prea de festivitate, n-am câştigat încă alegerile

ro

26 May, 2012 15:18 1360 Marime text
Președintele PSD, Victor Ponta, s-a adresat vineri seară membrilor USL, prezenți la un miting electoral la Bacău, cu solicitarea de a nu se odihni până pe 10 iunie, fiindcă alegerile nu sunt câștigate încă de Uniune, remarcând în acest context ”atmosfera cam prea de festivitate” înainte de locale.

”Vreau să vă spun că mi-aş dori să nu dormiţi deloc până pe 10 iunie. E o atmosferă în toată ţara cam prea de festivitate, vorbesc de USL. N-am câştigat încă alegerile, putem să le câştigăm într-un mod zdrobitor pe 10 iunie, dar asta înseamnă să nu dormiţi până atunci, asta înseamnă să nu consideraţi că am câştigat alegerile, asta înseamnă să nu uităm câţi bani are încă PDL-ul şi câte instrumente pe care le folosesc zi de zi împotriva noastră, asta înseamnă să nu uitaţi nici până pe 10 iunie, nici până la alegerile parlamentare, nici până la cele prezidenţiale că dacă suntem uniţi o să câştigăm, dacă ne luptăm între noi, dacă dormim liniştiţi, se poate întâmpla orice lucru rău şi am venit să vă spun aici, în Bacău, unde probabil USL-ul va avea unul din cele mai mari scoruri din ţară, am venit să vă spun să vă bateţi până în noaptea de 10 iunie!”, s-a adresat Ponta susținătorilor USL.

”Noi, pesediştii, suntem păţiţi, vă rog să vă bateţi şi până dimineaţă, să nu vă culcaţi noaptea! Nu se bucură nimeni şi nu deschide nimeni şampania şi nu se culcă nimeni până când nu aveţi rezultatele finale”, a adăugat el.

www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii