Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta acuză PNL/PDL de minciună legat de alegerile parțiale

ro

16 Aug, 2015 14:37 1221 Marime text
 
Premierul Victor Ponta susține că devine „din ce în ce mai clar" că „actualul PNL/PDL bate record după record în ceea ce privește tupeul cu care îi minte pe oameni", referindu-se la faptul că liberalii, după ce au votat legea care prevede că nu se mai fac alegeri parțiale, au făcut plângere penală contra Guvernului că nu organizează alegeri parțiale, informează Agerpres.

„Devine din ce în ce mai clar că actualul PNL/PDL bate record după record în ce privește tupeul cu care îi minte pe oameni! (citiți explicațiile logice și de bun simț date de deputata Gabriela Podașcă - vicepreședinta Comisiei pentru Legile Electorale). Mai simplu - ca și la Codul Fiscal întâi votează ceva și pe urmă spun la televizor exact invers", a scris Ponta duminică pe Facebook.

Potrivit premierului, liberalii mai întâi votează în unanimitate noile legi electorale (alegeri locale și parlamentare) prin care se reglementează clar că se aleg pe listă președinții de consilii județene și parlamentarii, iar pentru locurile vacante nu se mai fac alegeri parțiale, legile anterioare fiind abrogate, apoi președintele Iohannis promulgă imediat legile și situația juridică este "foarte clară", după care PNL ("care a inițiat și votat legile") face plângeri penale contra Guvernului de ce nu organizează alegeri parțiale. În final, începe "atacul public cu injurii și insulte la adresa procurorilor care nu execută ordinele PNL", a completat Ponta.

„Normal că procurorii le resping plângerile peneliștilor tocmai în baza legilor elaborate și votate de peneliști! (...) PNL/PDL contează pe faptul că tupeul și mințitul în fața oamenilor va funcționa în continuare! Păcat", a mai scris premierul.



Sursa: Agerpres
Sursa foto: jurnalul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii