Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Pompierii în alertă după ploaia din această dimineaţă

ro

06 Oct, 2015 10:23 1398 Marime text
 
În urmă atenţionărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului, dar şi în restul judeţului, au fost pregătite să intervină 42 de echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje şi pompe de mare putere.
 
Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 12 reclamaţii privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa. Sesizările au venit din cartierul Km 4-5 – străzile Nicolae Grindeanu şi Liliacului; zona Poartă 6 – str. Brizei, str. Caudela din cartierul Compozitorilor şi Ion Raţiu din Faleză Nord, zona Gara – str. Jupiter şi b-dul Ferdinand în zona Miga. Echipele de intervenţie au răspuns la toate aceste solicitări şi multe dintre ele au fost deja rezolvate.
 
Mai mult, lucrătorii au intervenit şi în zonele sensibile ale oraşului, pe stradă Ahile Mihail şi în zonele Delfinariu şi Dacia.
 
RAJA face apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii