Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţistul Godină „Maricica este acum singura pasageră a trenului Arad-Mangalia rămasă în viață“

ro

21 Jun, 2016 09:56 4254 Marime text
Cunoscutul poliţist Marian Godină a postat recent pe Facebook câteva rânduri cu privire la întârzierea trenului Arad - Mangalia-

Iată textul:

„Trenul plecat de la Arad la Mangalia a avut o întârziere atât de mare încât Maricica Acălătoresei, pasageră în vagonul 2, care placase la nunta fiului ei, a aflat pe drum că a ratat nunta şi că între timp, tinerii căsătoriți au devenit părinții unui splendid băiețel.

Deşi tristă că nu şi-a văzut feciorul mire, Maricica a reuşit să vadă partea plină a paharului. "-Dacă tot mi-am luat hainele ăle bune, măcar să ajung la botez." a declarat femeia, uşor supărată, într-o gară situată la 50 de km de Arad. Fiind interpelată din nou de jurnalişti, în Gara de Nord, femeia a declarat vizibil iritată: -Normal că sunt necăjită de această întârziere, dar măcar am primit şi o veste bună azi. Nepoțelul meu e băiat deştept şi a luat bacalaureatul cu 9. În gara din Constanța, Maricica a aflat că nepotul ei se însoară peste un an, în mai. "-După calculele mele, voi ajunge în Mangalia exact la timp pentru nuntă". Ajunsă în Mangalia, femeia s-a dus glonț la adresa fiului ei, unde a aflat de la noii proprietari ai imobilului că, într-adevăr, la acea adresă a locuit un bărbat cu numele de care întrebase ea, dar a emigrat cu familia în Canada în urmă cu vreo zece ani. Maricica este acum singura pasageră a trenului Arad-Mangalia rămasă în viață şi, fiind găsită de un reporter pe peronul gării din Mangalia, unde aştepta trenul retur spre Arad, a fost întrebată dacă îşi mai aminteşte călătoria. "-Nu am cum să o uit, a fost călătoria vieții mele."
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii