Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţistul decedat în groapa de pe bulevardul Știrbei Vodă, comemorat de motocicliști

ro

24 Oct, 2015 21:50 2086 Marime text
Motocicliști aparținând cluburilor de profil au participat, în această seară, la o acțiune de comemorare a polițistului Bogdan Gigină, pe bulevardul Știrbei Vodă din Capitală, în locul unde acesta a murit, în timp ce însoțea pe motocicletă coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.
 
Coloana, care a apărut pe Bulevardul Știrbei Vodă în jurul orei 18.40, se întindea, pe mai multe rânduri, de pe Podul Eroilor până la intersecția cu Calea Plevnei, potrivit Agerpres. Conform organizatorilor, numărul participanților s-ar fi ridicat la câteva sute.
 
Motocicliștii, cu banderole albe pe braț, au ambalat motoarele, au aprins lumânări și au păstrat un moment de reculegere preț de 20 minute, apoi s-au retras în liniște.
 
"Ne susținem colegul motociclist pe ultimul drum. Ne prezentăm omagiile. Aprindem o lumânare. Sperăm să nu se mai repete și să avem un București mai sigur", a declarat unul dintre participanți, iar o altă motociclistă a afirmat că își dorește ca "vinovatul să fie tras la răspundere".
 
De asemenea, au aprins lumânări polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere. Acțiunea a fost organizată de Comunitatea Cluburilor Moto din România.


Sursa foto: hotnews.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii