Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițistul Alex Maftei, înmormântat la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”

ro

17 Aug, 2016 14:39 3150 Marime text
Poliţistul Alex Maftei, cel care şi-a pierdut viaţa sãptãmâna trecutã în accident de pe DN1, a fost înmormântat ieri, cu onoruri militare. Colegii tânãrului, alãturi de familie şi prieteni, l-au condus pe ultimul drum.

Prefectul judeţului, Daniel Olteanu, subprefectul, Mircea Gologan, precum şi şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Ionel Miricã, au participat, de asemenea, la funeraliile religioase. Au transmis condoleanţe familiei şi putere sã meargã mai departe.
Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”. Aşa cum spune tradiţia, pe drumul spre groapã, cortegiul funerar a fãcut câteva opriri la rãspantiile drumurilor, unde s-au citit Evanghelii.

Prietenii au purtat tricouri negre pe care aveau inscripţionate fotografia lui şi mesajul „Nu te vom uita niciodatã”. Alex Maftei se cãsãtorise în urmã cu douã luni.

Reamintim că Alex Maftei a murit vineri dupã-amiazã, în urmă unui accident la intersecţia DN1, cu drumul de acces spre Floreşti. Fusese angajat de curând în Poliţie, din sursã externã, şi fãcea cursuri de iniţiere la Şcoală de Poliţie din Câmpina. În ziua accidentului, primise învoire şi, alãturi de alţi patru colegi, se întorcea acâsã, scrie vremeanoua.ro.


Sursă foto: vremeanoua.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii