Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii susţin activități informativ-preventive în rândul elevilor

ro

15 May, 2019 11:41 1027 Marime text
Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au primit marţi, 14 mai a.c., vizita unor clase de elevi de la Liceul ,,Traian” din municipiul Constanța, activitate desfășurată în cadrul Programului național de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor și Programul ,,Școala Altfel”.

În cadrul activității, elevilor le-au fost prezentate aspecte din munca operativă a polițiștilor din cadrul Serviciilor Criminalistic și Acțiuni Speciale, fiindu-le prezentate componente ale tehnicii din dotare. Totodată, lucrătorii laboratorului criminalistic au prezentat modalitatea prin care se efectuează amprentarea unei persoane, iar polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au susținut exerciții demonstrative.
În aceeași zi, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat două activități cuprinse în cadrul Proiectului ,,Pregătiți pentru viață” la Școala gimnazială nr. 40 ,,Aurel Vlaicu” din municipiul Constanța, unde au fost abordate teme privind prevenirea delincvenței juvenile și a bullying-ului, siguranța on-line și prevenirea consumului de substanțe interzise.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii