Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii secţiei 1 au salvat de la moarte opt căţeluşi!

ro

22 Sep, 2015 12:02 1403 Marime text
Părerile sunt multe și sunt împărțite atunci când de vorba de necuvântătoare. Unii le iubesc, alții le detestă și mai sunt și oameni care simt doar indiferență când e vorba de animale. Din fericire, cei mai importanți oameni ai omenirii au adorat natura și fiecare creatură lăsată de Divinitate.
Jurista Elena Dobrogeanu a povestit aseară, pe Facebook, un incident care nu face onoare celui ce l-a provocat. Un paznic de la „BlueMarina” s-a dovedit că nu are nici un pic de compasiune pentru animale. Ca atare, a luat nouă căţeluşi abia fătaţi de o căţea ce îşi face veacul pe lângă blocul rezidenţial amintit, i-a înfăşurat în trei pungi şi i-a azvârlit pur şi simplu de pe malul abrupt unde este construit blocul, adică de la o înălţime de 8-10 m! Imaginea a fost îngrozitoare pentru orice fiinţă umană ce simte compasiune. Un căţeluş mort a ieşit din pungă, cu capul strivit, un altul avea oasele strivite, iar ceilalţi păreau doar zdruncinaţi şi speriaţi. Elena Dobrogeanu a sunat la Poliţie. Un echipaj de la secţia 1 de Poliţie s-a deplasat la faţa locului. Oamenii legii s-au mobilizat şi au început să sune în stânga şi-n dreapta pentru a le găsi un cămin căţeluşilor. Bineînţeles că în urma declaraţiilor Elenei Dobrogeanu se vor lua şi măsuri legale în privinţa paznicului nemilos.
„Cât am dat declaraţii... printre ameninţările individului ce a aruncat acele suflete...un domn poliţist stătea cu căţeluşii pe plajă. Modul în care Poliţia s-a ocupat în această seară de caz a fost unul impecabil şi lăudabil!”, a povestit jurista.
În cele din urmă, poliţiştii au fost anunţaţi că cei de la microrezervaţia Delfinariu au fost de acord să se ocupe de căţeluşi. 


sursa foto: Facebook (Elena Dobrogeanu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii