Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii pregătesc un protest de amploare în București de Ziua Poliției Române. Ce revendicări au oamenii legii

ro

22 Feb, 2018 11:51 2438 Marime text
Federația Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual din România a solicitat Primăriei Municipiului București aprobarea pentru manifestări publice (pichetări și miting de protest), în data de 24.03.2018, începând cu ora 9.00.
 
Potrivit lui Vasile Zelcă, preşedintele SNPPC - Biroul Teritorial Constanţa, va avea loc miting de protest în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne și în Piața Revoluției.
 
Printre nemulțumirile polițiștilor se află  logistica precară şi deficitul de personal din cadrul MAI; salarizarea necorespunzătoare a personalului pe care îl reprezintă în cadrul MAI; tergiversarea elaborării proiectului de lege privind statutul poliţistului, precum și modificările aduse Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, în luna septembrie 2017.
 
Reprezentanții FSNPPC au solicitat ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, ministrului Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici și Ministrului Justiției, Tudorel Toader o întâlnire de urgență pentru a rezolva problemele expuse.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii