Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii Postului Transporturi Feroviare Constanţa au depistat un bărbat din Năvodari în timp ce sustrăgea mai multe cabluri

ro

27 Apr, 2012 20:24 816 Marime text

În data de 26 aprilie a.c., în jurul orelor 11.05, lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Constanţa, au fost sesizaţi telefonic despre faptul că mai multe secţiuni izolate de macaz din zona unei Staţiei C.F.R nu mai prezentau control pe aparatul de comandă.

Faţă de această situaţie, lucrătorii Postului de Poliţie T. F. Constanta s-au deplasat cu operativitate în zona respectivă, pe magistrala 800, unde a fost depistat M. GHEORGHE, de 42 de ani din Năvodari, care avea asupra sa mai multe segmente de cablu.

In urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că M. GHEORGHE a secţionat şi sustras din tronsonul respectiv 33 de metri de cablu de alimentare şi control macaz.

In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, M. GHEORGHE fiind prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Acesta a fost reţinut pe bază de Ordonanţă pentru 24 de ore, iar în data de 27 aprilie a fost prezentat instanţei din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare, faţa de acesta instanţa dispunând măsura arestării preventive pe o perioadă de 29 zile, inculpatul fiind introdus în arestul C.R.A.P din cadrul I.P.J. Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii