Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii monitorizează traficul rutier pe Autostrada Soarelui

ro

24 Jun, 2013 13:12 1363 Marime text
Poliţia Rutieră a luat măsuri de asigurare a fluenţei traficului rutier pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente grave în ultima zi a minivacanţei de Rusalii, când se aşteaptă o intensificare a traficului rutier pe principalele artere, iar Poliţia Transporturi acţionează în trenurile de călători şi în aerogări pentru siguranţa călătorilor.


În cursul zilei de luni vor acţiona în traficul rutier 2.000 de poliţişti de la rutieră, care vor folosi peste 440 de autospeciale cu aparatura de înregistrare video din dotare, a informat IGPR.

Poliţiştii vor monitoriza traficul rutier, în vederea prevenirii evenimentelor grave şi combaterii încălcării regimului legal de viteză, fiind monitorizate în special traseele de deplasare dinspre staţiunile turistice către Capitală şi celelalte aglomerări urbane, autostrăzile A1, A2 şi A3 (tronsonul Bucureşti - Ploieşti) şi sectoarele de drum spre punctele de trecere a frontierei.

De asemenea, în acţiuni vor fi angrenaţi şi poliţişti de la ordine publică, pentru a acorda sprijin colegilor de la rutieră, în special în mediul rural. Poliţiştii de la ordine publică vor acţiona pentru asigurarea fluenţei traficului rutier, dar şi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii de la transporturi vor patrula în trenurile de călători, cu precădere în cele de pe rutele dinspre staţiunile montane şi litoral, precum şi în staţiile şi triajele de cale ferată. De asemenea, întrucât se preconizează o intensificare a traficului aerian, efectivele de poliţie transporturi vor patrula în 14 aerogări internaţionale şi naţionale.

Sursa AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii