Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii locali şi angajaţii Polaris M Holding au acţionat pe străzile Avram Iancu și Atelierelor din Constanţa (galerie foto + video)

ro

25 Oct, 2018 15:33 1455 Marime text
În cursul acestei zile polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în colaborare cu reprezentanți ai administatorului drumului public și lucrători ai firmei SC. Polaris M Holding, au acționat cu privire la respectarea prevederilor legale în perimetrul străzilor Avram Iancu și Atelierelor.

În cadrul acțiunii s-au desfășurat următoarele operațiuni:

-au fost verificate: 7 unități service auto și 7 imobile/unități locative;

-în conformitate cu prevederile H.C.L nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținerea și înfrumusețarea municipiului Constanța s-au aplicat 13 amenzi contravenționale ( 3 sancțiuni pentru fațade neîngrijite, 5 sancțiuni pentru depozitarea pe domeniul public a unor obiecte care împiedicau buna desfășurare a traficului pietonal si 5 sancțiuni pentru dispozitive pentru uscarea rufelor montate pe domeniul public ) în valoare totală de 6.200 lei.

-s-au luat măsuri de igienizare a zonei de către lucrătorii firmei de salubritate, cât și de persoanele sancționate contravențional care au eliberat domeniul public de obiectele ce îngreunau deplasarea firească a pietonilor pe trotuare;

-au fost desființate elementele constructive destinate urcării rufelor.

Astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.


Sursa foto: Poliția Locală Constanța 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii