Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii locali din Constanţa au sancţionat căruţaşi depistaţi pe străzile din oraş

ro

27 Feb, 2018 13:09 913 Marime text
Poliţiştii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța  acționează atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale care vizează curățenia orașului, precum și pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală, care nu respectă prevederile legale în vigoare privind accesul și deplasarea acestora pe raza municipiului Constanța.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale Constanţa, Valentina Chiriţă, în perioada 19.02.2018-25.02.2018, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației rutiere și menținerea ordinii și liniștii publice au aplicat 4 sancțiuni contravenționale conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală cu dispunerea măsurii de ridicare a atelajului în vederea imobilizării și depozitării într-un loc special amenajat al administrației publice locale.

"Având în vedere campania "Acționează responsabil! Atitudinea ta contează! " solicităm cetățenilor care întâlnesc vehicule cu tracțiune animală sau vehicule trase/ împinse cu mâna, folosite pentru manipularea deșeurilor să ne acorde sprijinul pentru identificarea unor astfel de cazuri sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205 , iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgență. Pentru utilizatorii aplicației  whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a vehiculului respectiv. Numai împreună putem asigura  un mediu sănătos în municipiul Constanța!" - a transmis Valentina Chiriţă. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii