Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii locali din Constanța au depistat în zona Eden un bărbat care vindea ilegal țigări. Ce măsuri au luat agenții

ro

13 Dec, 2018 09:07 1409 Marime text
În cursul zilei de 12 Decembrie 2018, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat în zona Eden -str. Soveja un bărbat în vârstă 53 de ani, din Constanța, care oferea spre comercializare țigări.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în urma verificărilor efectuate de către oamenii legii  s-a stabilit că acesta deținea în vederea comercializării nelegale un număr de 47 de pachete de țigări fără a avea aplicat timbru accizabil.

Persoana în cauză a fost  condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru identificare, în conformitate cu prevederile art.20 lit.h din Legea 155/2010, iar după stabilirea identității a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr.12/1990 - privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

De asemenea, polițiștii locali au dispus și măsura complementară de confiscare a produselor accizabile comercializate nelegal.

”Activități similare se vor desfășura în mod sistematic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.
Pe această cale, solicităm cetățenilor să ne semnaleze faptele de comerț ilicit la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.
Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!” - au mai precizat reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța. 

Sursa foto: Poliția Locala Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii